Nincs értékelés

BREED HEALTH NUTRITION - Csivava adult száraz kutyaeledel 1,5kg

Előrendelhető
Kód: 901
Márka: ROYAL CANIN
5 899 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 1.5 kg
CHIHUAHUA ADULT 1,5kg
Újdonság

BREED HEALTH NUTRITION - Száraztápok fajtatiszta kutyák számára - Csivava felnőtt és idősödő kutyáknak 8 hónapos kortól

 

Teljes értékű táp felnőtt és idős chihuahua fajtájú kutyáknak – 8 hónapos kortól.

A ROYAL CANIN® Chihuahua Adult tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy a felnőtt csivava minden tápanyagigényét kielégítse. A kistestű kutyák – így a csivava is – gyakran válogatósak. Ha az Ön kutyája az etetési időkben erre
utaló jeleket mutatott, nyugodjon meg: ez a táp kezelni tudja ezt a problémát. A ROYAL CANIN® Chihuahua Adult rendkívül ízletes és megfelel még a legválogatósabb csivavák étvágyának is, az alábbi három tényező kombinációjának köszönhetően:
-Különleges méretű és alakú tápszemcse
– Gondosan megválasztott tápanyag-összetétel
– Válogatott ízesítő anyagok használata
A ROYAL CANIN® Chihuahua Adult tápszemcséjének méretét és alakját kifejezetten a csivava fajta számára alakították ki, figyelembe véve az e fajtába tartozó kutyák miniatűr állkapcsát. Ezt a tápszemcsét a csivava minden gond nélkül a szájába tudja venni és szét tudja rágni. Ezen túlmenően a ROYAL CANIN® Chihuahua Adult tápban lévő tápanyagok támogatják a kutya emésztési funkcióit, ezáltal csökkentik a bélsár mennyiségét – és annak szagát is!
A felnőtt csivava fogainak egészségesen tartása érdekében a ROYAL CANIN® Chihuahua Adult táp a kalciummal kelátokat képező anyagokat is tartalmaz, melyek segítenek lelassítani a fogkő képződését és felhalmozódását.

Összetétel: Rizs, kukorica, dehidratált baromfifehérje, növényi fehérje kivonat*, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, növényi rostok, halolaj, ásványi sók, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.
Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 28,0 % – Nyersolajok és -zsírok: 16,0 % – Nyershamu: 5,1 % – Nyersrost: 2,1 % -Pentanátrium-trifoszfát: 3,5 g/kg.” „Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 30500 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 43 mg, E2
(Jód): 4,3 mg, E4 (Réz): 13 mg, E5 (Mangán): 56 mg, E6 (Cink): 140 mg, E8 (Szelén): 0,09 mg
Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 5 g -Érzékszervi adalékanyagok: Tea
kivonat (polifenol forrás): 150 mg – Tartósítószerek – Antioxidánsok.”

 

Márka

Termékcsalád

Kiszerelés

Életszakasz

Íz

Speciális igények

Állat testmérete

Fajta

Vissza a boltba