Nincs értékelés

BREED HEALTH NUTRITION - Mopsz adult száraz kutyaeledel 1,5kg

Előrendelhető
Kód: 973
Márka: ROYAL CANIN
5 699 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 1.5 kg
PUG ADULT 1,5kg
Újdonság

BREED HEALTH NUTRITION - Száraztápok fajtatiszta kutyák számára - Mopsz felnőtt és idősödő kutyáknak 10 hónapos kortól

 

Teljes értékű táp felnőtt és idős mopsz fajtájú kutyáknak – 10 hónapos kortól.

A 10 hónaposnál idősebb mopsz fajtájú kutyák számára alkalmas ROYAL CANIN® Pug Adult tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy a felnőtt mopsz minden különleges tápanyagigényét kielégítse.
A mopsz rövid szőre erősen kihangsúlyozza a kutya ráncos bőrét, különösen a pofatájékon. Mivel a mopsz bőre ráncos, és a ráncok közötti részek befülledhetnek és nem kívánt nedvesség maradhat vissza bennük, fontos, hogy a kutya számára választott táp támogassa a bőr egészségének megőrzését. A ROYAL CANIN® Pug Adult táp különleges összetétele támogatja a bőr „védvonal” szerepét és általános egészségét, főként az általa tartalmazott, EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavaknak köszönhetően.
A mopsz tényleg egy kis helyen elférő, de nagy tömegű kutya. Kompakt test, tömzsi és széles testalakulás jellemzi. A megfelelő izomtömeg és izomalakulás megőrzése érdekében a mopsz kíméletes, egyszerre csak mérsékelt mennyiségű testmozgást igényel.
A mopsz fizikai megjelenését ugyancsak előnyösen befolyásolja egy olyan táp, amely tartalmaz bizonyos tápanyagokat. Ezért a ROYAL CANIN® Pug Adult táp olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek a megfelelő izomtónus biztosítása mellett segítenek fenntartani az ideális testsúlyt is.
Ezen túlmenően a ROYAL CANIN® Pug Adult tápszemcséje kifejezetten a mopsz fajta igényeinek megfelelően van kialakítva.
A mopsz fajtának nagyon különleges jellemzői vannak: nagy fej, zömök test rövid, széles izmokkal.
Különleges állkapcsa és vastag ajkai miatt nehezen tudja megragadni a táplálékot. A mopsz hajlamos arra is, hogy megrágás nélkül nyelje le a táplálékot. A ROYAL CANIN® Pug Adult tápszemcséjének alakja és mérete kifejezetten úgy van kialakítva, hogy megkönnyítse a mopsz számára a tápszemcse megragadását. A tápszemcse tulajdonságai arra ösztönzik a kutyát, hogy lenyelés előtt szétrágja azt.

Összetétel: Rizs, dehidratált baromfifehérje, kukoricaliszt, állati zsiradékok, kukorica, búzaliszt, kukoricaglutén, növényi fehérje kivonat*, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, növényi rostok, halolaj, ásványi sók, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, borágó olaj, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.
Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 25,0 % – Nyersolajok és -zsírok: 16,0 % – Nyershamu: 5,8 % – Nyersrost: 2,0 % – EPA/DHA: 3 g/kg.
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 29500 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 51 mg, E2 (Jód): 5,1 mg, E4 (Réz): 15 mg, E5 (Mangán): 67 mg, E6 (Cink): 143 mg, E8 (Szelén): 0,11 mg –
Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g – Érzékszervi adalékanyagok: Tea kivonat (polifenol forrás): 150 mg – Tartósítószerek – Antioxidánsok.

A kutya testsúlya Átlagos aktivitás Magas energiaszükséglet
6 kg 93 g (1 + 1/8) 108 g (1 + 3/8)
7 kg 105 g (1 + 2/8) 121 g (1 + 4/8)
8 kg 116 g (1 + 3/8) 134 g (1 + 5/8)
9 kg 126 g (1 + 4/8) 146 g (1 + 6/8)
10 kg 137 g (1 + 5/8) 158 g (1 + 7/8)

 

Márka

Termékcsalád

Kiszerelés

Életszakasz

Íz

Speciális igények

Állat testmérete

Fajta

Vissza a boltba