Nincs értékelés

FELINE BREED NUTRITION -Brit rövidszőrű kitten száraz macskaeledel 400g

Előrendelhető
Kód: 517
Márka: ROYAL CANIN
2 899 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 400 kg
British Shorthair Kitten 400g
Újdonság

FELINE BREED NUTRITION - Száraztápok fajtiszta macskák számára - Brit rövidszőrű kölyökmacskáknak 2-12 hónapos korig

Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp macskák részére – Brit rövidszőrű fajtájú kölyökmacskák számára speciálisan – 12 hónapos korig.

A ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten [brit rövidszőrű kölyökmacskák számára összeállított] tápot kifejezetten e kölyökmacska sajátos táplálkozási igényeit szem előtt tartva állították össze, hogy az a kölyökmacska számára a lehető legjobb életkezdetet biztosítsa, ami egyúttal jó alapot teremt a felnőtt életévekben mutatott egészséges fejlődéshez. E fajta nyugodt természete és súlygyarapodási hajlama miatt egy különleges táp etetése és a táplálék kiadagolása kulcsfontosságú a kölyökmacska egészséges növekedése szempontjából. A ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten táp gondosan beállított fehérjetartalommal és pontosan kiegyensúlyozott vitamin- és ásványianyag-összetétellel rendelkezik, hogy támogassa az egészséges izmok és az erős csontok kialakulását.
Mivel a kölyökmacska immunrendszere még fejlődésben van, egy kis plusz támogatásra van szüksége a táplálék részéről is. Az e tápban lévő szabadalmazott antioxidáns komplex tartalmazza a nélkülözhetetlen E-vitamint és segít erősíteni a kölyökmacska természetes védekező rendszerét.
Ezen túlmenően a ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten félhold alakú, gondosan beállított méretű és állagú tápszemcséjét a kölyökmacska könnyebben meg tudja ragadni. A tápszemcse rágásra ösztönzi a macskát, ami elősegíti az erős fogak kialakulását és a jó általános szájhigiéniát. Mivel a kölyökmacska emésztőrendszere mintegy 12 hónapos életkorig éretlen marad, a kitűnő minőségű fehérjét tartalmazó táp kiválasztása fontos a táp megfelelő emészthetőségének biztosításához. Ezért tartalmaz e táp L.I.P. (emészthetetlen fehérjében szegény) fehérjéket, amelyek kifejezetten a kitűnő emészthetőségükről ismertek. A táp prebiotikumokat is tartalmaz, melyek segítenek fenntartani a bélflóra megfelelő egyensúlyát.

Összetétel: Dehidratált baromfifehérje, rizs, növényi fehérje kivonat*, állati zsiradékok, kukorica, búzaliszt, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, cukorrépapép, növényi rostok, halolaj, ásványi sók,nszójaolaj, élesztő és annak részei, frukto-oligoszacharidok, Psyllium (Útifű) maghéj és mag (0,5 %), élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.
Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 38 % – Nyersolajok és -zsírok: 20 % – Nyershamu: 7,8 % – Nyersrost: 2,2 %.
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 32000 NE, D3 vitamin: 900 NE, E vitamin: 650 mg, E1 (Vas): 37 mg, E2 (Jód): 3,7 mg, E4 (Réz): 11 mg, E5 (Mangán): 48 mg, E6 (Cink): 145 mg, E8
(Szelén): 0,07 mg, L-karnitin: 50 mg – Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g – Tartósítószerek – Antioxidánsok.

Kölyökmacska életkora 2 – 3 hónap 4 – 6 hónap 7 – 9 hónap 10 – 12 hónap
Kölyökmacska testsúlya 0,8 kg – 2,1 kg 1,8 kg – 3,9 kg 2,4 kg – 5 kg 2,9 kg – 5 kg
Napi adag (kizárólag száraz) 40 – 70 g 55 – 77 g 53 – 67 g 44 – 58 g
Napi adag (Kevert etetés) 16 – 45 g + 1/2 alutasak 34 – 56 g + 1 alutasak 32 – 45 g + 1 alutasak 23 – 37 g + 1 alutasak
Márka

Termékcsalád

Kiszerelés

Életszakasz

Íz

Fajta

Vissza a boltba