Nincs értékelés

FELINE CARE NUTRITION -Dental Care száraz macskaeledel 400g

Előrendelhető
Kód: 631
Márka: ROYAL CANIN
2 370 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 0.4 kg
DENTAL CARE 400g
Újdonság

FELINE CARE NUTRITION - A leggyakoribb érzékenységeit figyelembe vevő száraztápok , felnőtt macskáknak - Segít csökkenteni a foglepedék és a fogkő felhalmozódását, felnőtt macskáknak 12 hónapos kortól 7 éves korig

 

A macskáknál gyakori probléma a foglepedék képződése és a kellemetlen szájszag. A lerakódott kalciumból származó foglepedék mineralizációja pedig fogkő kialakulásához vezet. A baktériumok hosszú távon ínygyulladást, rossz leheletet vagy akár fog(ak) elvesztését is okozhatják. A macska mindennapos fogtisztítása fogai egészségének záloga. Az erőteljes rágásra ösztönző szárazeledel mechanikus fogkefe-hatást fejt ki a fogak felszínén, hatásosan hozzájárulva a foglepedék és a fogkövek kialakulásának csökkentéséhez.

A Royal Canin Dental Care szárazeledel a macska ideális száj- és foghigiéniájának szolgálatában áll - dupla effektussal:

  • A krokettek speciális formája és szerkezete intenzív rágásra ösztönöz, ezáltal mechanikusan tisztítja a fogakat és csökkenti a fogkőképződést
  • A nátrium-foszfátok aktív anyagként gondoskodnak a nyálban lévő kalcium-ionok részbeni megkötéséről, ezáltal redukálva a fogkőképződés rizikóját
  • Bizonyított hatékonyság 28 napon belül a Royal Canin Dental Care szárazeledel kizárólagos használatával
  • Speciális formula a felnőtt macska húgyutainak egészséges működése érdekében (pH-érték: 6-6,5)

A Royal Canin Dental Care macskaeledel minden olyan létfontosságú tápanyagot tartalmaz, melyek hozzájárulnak macskája egészségének megtartásához, jó közérzetének fokozásához. A Royal Canin Dental Care szárazeledel hatékonyságát tudományos tanulmányok igazolják.

Több mint 40 éve a háziállatok állnak a Royal Canin tevékenységének középpontjában, melynek eredménye többek között a "Health Nutrition" termékcsalád - vagyis az állat egészsége érdekében történő táplálás. Csakis az állat táplálékszükségletének pontos ismerete és individuális jellemzőinek tiszteletben tartása vezet olyan tökéletes táplálék kifejlesztéséhez és előállításához, amely pontosan fedezi annak szükségleteit.

 

Analitikai összetevők

Összetevők: 
Dehidratált baromfifehérje, rizs, búzaglutén*, állati zsiradékok, kukorica, kukoricaliszt, növényi rostok, hidrolizált állati fehérjék, búza, kukoricaglutén, ásványi anyagok (ezen belül pentanátrium-trifoszfát (0,2 %)), répapép, halolaj, szójaolaj, frukto-oligo-szacharidok, psyllium (útifűmaghéj és mag). 

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok / kg 
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: 
A-vitamin (14000 NE), D3-vitamin (700 NE), vas  (3b103) (35 mg), jód (3b201, 3b202) (3,5 mg), réz (3b405, 3b406) (11 mg), mangán (3b502, 3b504) (45 mg], cink (3b603, 3b605, 3b606) (133 mg), szelén (3b801, 3b811, 3b812) (0,06 mg).

Antioxidánsok.

Analitikai összetevők

fehérje 30.0 %
nyerszsír 15.0 %
nyersrost 5.3 %
hamu 7.1 %

 

A gyártó etetési útmutatója (g/nap):

Royal Canin Dental Care teljes értékű táp macskáknak.
 

Macska testtömege Ideális testtömeg esetén Túlsúly esetén
3 kg 46 g 37 g
4 kg 56 g 45 g
5 kg 66 g 53 g
6 kg 75 g 60 g

 

A megadott adatok csak irányadó jellegűek, s a tényleges mennyiségeket mindig a macska specifikus táplálékigényei szerint kell kialakítani: a kor, aktivitási fok és a környezet azok a különleges jellemzők, melyeket figyelembe kell venni.
Ha macskája testsúlya túllépné a normál értéket, csökkentse le a napi eledelmennyiségeket!

Metabolizálható energia: 3708 kcal/kg.
Mindig gondoskodjon kellő mennyiségű friss ivóvízről macskája számára!

Vissza a boltba