Nincs értékelés

FELINE CARE NUTRITION -Dental Care száraz macskaeledel 8kg

Előrendelhető
Kód: 637
Márka: ROYAL CANIN
29 490 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 8 kg
DENTAL CARE 8kg
Újdonság

FELINE CARE NUTRITION - A leggyakoribb érzékenységeit figyelembe vevő száraztápok , felnőtt macskáknak - Segít csökkenteni a foglepedék és a fogkő felhalmozódását, felnőtt macskáknak 12 hónapos kortól 7 éves korig

 

A Royal Canin Dental Care egy teljes értékű, kiegyensúlyozott táp felnőtt macskák részére - A foglepedék-képződés és fogkő-felhalmozódás csökkentésének elősegítésére ajánlott.

Jellemzők és előnyök:

- Segít csökkenteni a fogkőképződést

- Speciális fogkefeszerű hatás

- Igazolt eredmények

Macskája étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A ROYAL CANIN® Feline Care Nutrition termékcsalád olyan speciálisan összeállított tápokat tartalmaz, amelyeket a macskája által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki.

Evés után az ételmaradékok vékony lepedékréteget képeznek a fogakon. Idővel a lepedék megkeményedhet, és fogkövet képezhet, amely kezelés nélkül fogászati problémákhoz vezethet. 

A ROYAL CANIN® Dental Care táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten úgy tervezték, hogy támogassa macskája fogainak egészségét és szájhigiéniáját.

A ROYAL CANIN® Dental Care száraz eledel fogászati hatóanyaggal van ellátva, amely megköti a macska nyálában lévő kalciumot, így segít csökkenteni a fogkő kialakulását és felhalmozódását.  

Sőt, a táp speciálisan kialakított, sajátos textúrájú tápszemcséi minden egyes falat megrágásával segítik a macska fogainak ápolását. Ez a fogtisztító hatás segít korlátozni a káros lepedék és fogkő felhalmozódását minden táplálkozás során. 

A táp ezenkívül kiegyensúlyozott arányban ásványi anyagokat is tartalmaz, hogy segítsen fenntartani felnőtt macskája húgyutainak egészséges működését.

A ROYAL CANIN® Dental Care igazolt eredményekkel rendelkezik. Tanulmányunk* kimutatta, hogy a táp mindössze 28 nap alatt jelentősen, akár 59%-kal csökkentette a fogkőképződést a résztvevő macskák fogain. 

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantáljuk. Ha macskája a ROYAL CANIN® Dental Care tápot fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap. 

*A Royal Canin belső tanulmánya

Összetétel:

Dehidratált baromfifehérje, rizs, búzaglutén*, állati zsiradékok, kukorica, kukoricaliszt, növényi rostok, hidrolizált állati fehérjék, búza, kukoricaglutén, ásványi anyagok (ezen belül pentanátrium-trifoszfát (0,2 %)), répapép, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, psyllium (útifű) maghéj és mag. 

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 14000 NE, D3-vitamin: 700 NE, Vas (3b103): 35 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,5 mg, Réz (3b405, 3b406): 11 mg, Mangán (3b502, 3b504): 45 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 133 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,06 mg - Antioxidánsok.

#FCN CAT

 

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 30,00 %
Zsírtartalom 15,00 %
Nyershamu 7,10 %
Nyersrost 5,30 %
Vissza a boltba