Nincs értékelés

FELINE CARE NUTRITION - Hair&Skin Care száraz macskaeledel 10kg

Előrendelhető
Kód: 610
Márka: ROYAL CANIN
36 990 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 10 kg
HAIR & SKIN CARE 10kg
Újdonság

FELINE CARE NUTRITION - A leggyakoribb érzékenységeit figyelembe vevő száraztápok , felnőtt macskáknak - Segít megőrizni a bőr és szőrzet egészségét, felnőtt macskáknak 12 hónapos kortól 7 éves korig

 

A Royal Canin Hair & Skin egy teljes értékű, kiegyensúlyozott táp felnőtt macskák részére - Segít megőrizni a bőr és a szőrzet egészségét.

Jellemzők és előnyök:

- Az egészséges bőrért 

- A fénylő szőrzetért 

- Igazolt eredmények

Macskája étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A ROYAL CANIN® Feline Care Nutrition termékcsalád olyan speciálisan összeállított tápokat tartalmaz, amelyeket a macskája által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki.

A macska bőrének és szőrzetének állapota jól jelzi a macska általános egészségi állapotát. Az egészséges szőrzetnek fényesnek és selymesnek kell lennie. A túl sok tisztálkodás vagy vakaródzás megbonthatja a bőr védőgát funkcióját, és károsíthatja a bőrt.

ROYAL CANIN® Hair & Skin Care táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten a macskák bőre és szőrzete egészségének megőrzésére tervezték.  

Ez a receptúra omega-3 és omega-6 zsírsavakat – köztük gamma-linolénsavat (GLA), eikozapentaénsavat (EPA) és dokozahexaénsavat (DHA) – tartalmaz, hogy kívül-belül segítsen fenntartani és táplálni macskája bőrét és szőrzetét.

Sőt, a vitaminok szinergikus keveréke ebben a receptúrában segít támogatni a macska bőrének „védőgát” szerepét, amely óvja azt a környezettel szemben.

A táp ezenkívül kiegyensúlyozott arányban ásványi anyagokat is tartalmaz, hogy segítsen fenntartani felnőtt macskája húgyúti rendszerének egészséges működését.

A ROYAL CANIN® Hair & Skin Care igazolt eredményekkel rendelkezik. Tanulmányunk* kimutatta, hogy a macskatulajdonosok több mint 90%-a már 3 hét után jó bőr- és szőrminőséget tapasztalt, miután macskáját ezzel a táppal etette.

A ROYAL CANIN® Hair & Skin Care három különböző nedves eledel kivitelben is kapható: gravy, jellyikban és pépes formában. A nedves és száraz eledel keveréke biztosítja a macskák által kedvelt változatosságot. Míg a száraz tápok fogtisztító hatást fejtenek ki és könnyebben tárolhatók, addig a nedves eledel nedvességtartalma segíti a hidratációt és a húgyutak egészséges működését. 

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantáljuk. Ha macskája a ROYAL CANIN® Hair & Skin Care tápot fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap. 

*A Royal Canin belső tanulmánya

Összetétel:

Dehidratált baromfifehérje, állati zsiradékok, búzaglutén*, rizs, növényi rostok, kukorica, hidrolizált állati fehérjék, búza, élesztőtermékek, kukoricaliszt, kukoricaglutén, ásványi anyagok, répapép, szójaolaj, halolaj, borágóolaj.

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 31500 NE, D3-vitamin: 800 NE, Vas (3b103): 28 mg, Jód (3b201, 3b202): 2,8 mg, Réz (3b405, 3b406): 9 mg, Mangán (3b502, 3b504): 37 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 131 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,04 mg - Antioxidánsok.

#FCN CAT

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 33,00%
Zsírtartalom 22,00%
Nyershamu 6,90%
Nyersrost 4,90%
Omega-6 zsírsavak 5,31%
Omega-3 zsírsavak 1,03%
EPA + DHA 0,38%
Gamma-linolénsav 0,05%
Vissza a boltba