Nincs értékelés

FELINE CARE NUTRITION - Hair&Skin Care száraz macskaeledel 400g

Előrendelhető
Kód: 604
Márka: ROYAL CANIN
2 199 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 0.4 kg
HAIR & SKIN CARE 400g
Újdonság

FELINE CARE NUTRITION - A leggyakoribb érzékenységeit figyelembe vevő száraztápok , felnőtt macskáknak - Segít megőrizni a bőr és szőrzet egészségét, felnőtt macskáknak 12 hónapos kortól 7 éves korig

 

Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp felnőtt macskák részére – Segít megőrizni a bőr és a szőrzet egészségét.
Pontosan kiegyensúlyozott formulájával segít fenntartani a bőr és a szőrzet egészségét. Tápanyagok különleges komplexe, amely segít támogatni a bőr védőfal funkcióját. A specifikus aminosavakat tartalmazó kitűnő minőségű fehérjék elősegítik az egészséges szőrnövekedést és a bőr megújulását. A táp Omega 3 és Omega 6 zsírsavakat tartalmaz a bőr és a szőrzet egészségére gyakorolt kedvező hatásai miatt.
Kizárólagos etetése esetén a Hair & Skin Care már 21 nap elteltével jelentősen javítja a bunda fényességét.
Összetétele kiegyensúlyozott ásványi anyagokat tartalmaz, melyek segítenek fenntartani a felnőtt macska húgyutainak egészségét.
A speciálisan kialakított tápszemcsék megfelelnek a felnőtt macskák igényeinek, és segítenek támogatni a jó szájhigiéniát.
A macskát bőre és szőrzete védi a külvilággal szemben. A macska szőrzetének minősége tükrözheti a nem kiegyensúlyozott táplálást, vagy egészségi problémákra is utalhat. Az egészséges bőrnek és szőrzetnek nagyszámú specifikus tápanyagra van szüksége, hogy folyamatosan megújítsa és egészségesen tartsa önmagát. A macska által naponta felvett fehérjemennyiség csaknem 30%-a a bőrsejtek megújítására és a szőrnövekedés serkentésére fordítódik.

Összetétel: Dehidratált baromfihús, rizs, állati zsiradék, kukorica, növényi fehérje kivonat*, növényi rostok, kukoricaglutén, élesztő, hidrolizált állati fehérjék, növényi olajok (szója és borágó), cukorrépapép, halolaj, ásványi sók, tojáspor, nátrium-foszfát, DL-methionin, taurin, L-cisztin, körömvirág kivonat (lutein forrás). *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.
Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 33% – Nyerszsír: 22% – Nyershamu: 6% – Nyersrost: 5,3%.
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vit.: 26500 NE – D3 vit.: 770 NE – E vit.: 600 mg. Réz (rézszulfát és kelátos réz): 24 mg. – Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g
Tartósítószerek – Antioxidánsok.

Macska testsúlya Ideális testsúly (gramm/nap) Túlsúly (gramm/nap)
3 kg 45 g 36 g
4 kg 55 g 44 g
5 kg 65 g 52 g
6 kg 74 g 59 g

 

Márka

Termékcsalád

Kiszerelés

Életszakasz

Íz

Speciális igények

Vissza a boltba