Nincs értékelés

FELINE CARE WET NUTRITION - Light Weight Care macska nedves eledel 85g

(12x85g-os csomag: 7349 Ft)

Előrendelhető
Kód: 664
Márka: ROYAL CANIN
612 Ft
Kategória: Nedves táp
Súly: 0.085 kg
LIGHT WEIGHT CARE (12x85g)
Újdonság

FELINE CARE WET NUTRITION - A macskák leggyakoribb érzékenységeit figyelembe vevő alutasakos eledelek - Alutasakos eledel, mely segíti az ideális testsúly elérését a felnőtt macskáknak 12 hónapos kortól 7 éves korig (85g)

A Royal Canin Light Weight Care egy teljes értékű táp felnőtt macskák részére (vékony szeletek pecsenyelében). - Segít elkerülni a túlzott testsúlygyarapodást.

Jellemzők és előnyök:

- Korlátozza a súlygyarapodást

- Segít fenntartani az izomtömeget

- Segíti az egészséges zsíranyagcserét

- Igazolt eredmények

Macskája étrendje fontos szerepet játszik az egészségében. A ROYAL CANIN® Feline Care Nutrition termékcsalád olyan speciálisan összeállított tápokat tartalmaz, amelyeket a macskája által esetlegesen tapasztalt leggyakoribb érzékenységek kezelésére fejlesztettek ki.

Az enyhén túlsúlyos macskáknál megnő a súlyos egészségügyi problémák kockázata, és kevésbé tudják élvezni a különböző tevékenységeket. 

A ROYAL CANIN® Light Weight Care gravy táplálkozási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételét kifejezetten a súlygyarapodás korlátozására és az egészséges testsúly megőrzésére tervezték.  

A tápszer a speciálisan adaptált fehérjetartalma segít megőrizni a macska izomtömegét, hogy testsúlya egészséges legyen. A ROYAL CANIN® Light Weight Care gravy ráadásul L-karnitinnel, egy olyan aminosavval van dúsítva, amelynek ismert tulajdonsága, hogy részt vesz az egészséges zsíranyagcserében.

A ROYAL CANIN® Light Weight Care igazolt eredményekkel rendelkezik. Tanulmányunk* kimutatta, hogy a Light Weight Care táplálkozási programmal történő etetéstől számítva mindössze 8 hét alatt az abban résztvevő macskák több mint 90%-a egészségesebb testsúlyt ért el (a száraz és nedves eledelt kombinálva).

A ROYAL CANIN® Light Weight Care gravy kivitelben, illetve száraz tápként is kapható. A nedves- és száraz eledel keveréke biztosítja a macskák által kedvelt változatosságot. Míg a száraz tápok fogtisztító hatást fejtenek ki és könnyebben tárolhatók, addig a nedves eledel nedvességtartalma segíti a hidratációt és a húgyutak egészséges működését. 

Minden ROYAL CANIN® termék kiterjedt minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, hogy a legjobb minőségű eledeleket garantáljuk. Ha macskája a ROYAL CANIN® Light Weight Care gravy nedves eledelt fogyasztja, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap. 

*A Royal Canin belső tanulmánya

Összetétel:

Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, növényi fehérjekivonatok, élesztők.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 150 NE, Vas (3b103): 3 mg, Jód (3b202): 0,34 mg, Réz (3b405, 3b406): 2,8 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 1 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 10 mg.

#FCN CAT

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 10,00 %
Zsírtartalom 2,10 %
Nyershamu 1,70 %
Nyersrost 1,20 %
Nedvesség 82,00 %
L-karnitin 35,00 mg/kg
Vissza a boltba