Nincs értékelés

FELINE HEALTH NUTRITION - Babycat Milk 300g

(cicatej pótló por)

Előrendelhető
Kód: 673
Márka: ROYAL CANIN
10 199 Ft
Kategória: Nedves táp
Súly: 0.3 kg
BABYCAT MILK 300g
Újdonság

FELINE HEALTH NUTRITION - Speciális tejpótló tápszer kölyökmacskák számára - Teljes értékű tejpótló tápszer kölyökmacskáknak születéstől 2 hónapos korig

 

Fő jellemzők/előnyök:
Tejpótló kölyökkutyák számára
Az agy fejlődése a DHA támogatásával
Az immunrendszer egészsége
Mikrobiom támogatás
Könnyen oldódik

A ROYAL CANIN® Babydog Milk tejpótlót kifejezetten kölyökkutyák táplálására fejlesztettük ki arra az esetre, ha az anyatej nem elegendő vagy nem megfelelő minőségű. A tejpótló összetétele a lehető legjobban hasonlít az anyakutya tejéhez, amely sok természetes zsírsavat tartalmaz.
A termék kiválóan alkalmas a kölyökkutyák számára az életük első szakaszában, a születéstől az elválasztásig.
A prebiotikumok és a kitűnően emészthető fehérjék kombinációja támogatja a bélmikrobióta egészséges egyensúlyát az egészséges emésztés érdekében. A tejpótló összetétele különösen megfelelő a kölyökkutyák fejletlen emésztőrendszerének, emellett elősegíti a növekedést és az egészséges emésztést, valamint laktóztartalma az igényeikhez igazított, keményítőt pedig nem tartalmaz.
A kölyökkutya idegrendszere és természetes védekezőrendszere a születés után folyamatosan fejlődik. A ROYAL CANIN® Babydog Milk az anyatejben természetesen jelen lévő DHA-t (omega-3 esszenciális zsírsav) tartalmaz, amely támogatja a kölyökkutya kognitív fejlődését.
Összetételének köszönhetően a Babydog Milk egyszerűen elkészíthető: azonnal oldódik, így teljesen homogén állagú tejpótlót kapunk.
Javasoljuk, hogy olvassa el a csomagoláson található etetési útmutatót és győződjön meg arról, hogy az optimális támogatás érdekében kölyökkutyája a megfelelő mennyiséget kapja.
Valamennyi termékünk esetén széles körű minőség-ellenőrzést végzünk, biztosítva, hogy a ROYAL CANIN® Babydog Milk fogyasztása teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosítson kölyökkutyája számára, támogatva egészséges növekedését.

ÖSSZETÉTEL: Tejretentátum, tejzsír, finomított pálmaolaj (fenntartható gazdálkodásból), tejsavófehérje, finomított szójaolaj, finomított kókuszolaj, ásványi anyagok, frukto-oligoszacharidok (0,51 %), halolaj (DHA forrás), gombaolaj.
ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 25000 NE, D3-vitamin: 1500 NE, Vas (3b103): 100 mg, Jód (3b201, 3b202): 4 mg, Réz (3b405, 3b406): 15 mg, Mangán (3b502, 3b504): 80 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 180 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,43 mg.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:
NYERSFEHÉRJE 33,0 %
ZSÍRTARTALOM 39,0 %
NYERSROST 0,0 %
NYERSHAMU 5,0 %
DHA 0,05 %

 

Márka

Termékcsalád

Kiszerelés

Életszakasz

Vissza a boltba