Nincs értékelés

FELINE HEALTH NUTRITION - Regular Sterilised 7+ senior száraz macskaeledel 1,5kg

Előrendelhető
Kód: 799
Márka: ROYAL CANIN
7 699 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 1.5 kg
STERILISED 7+ 1,5kg
Újdonság

FELINE HEALTH NUTRITION - Életmód és életkor szerinti száraztápok felnőtt macskák számára - Ivartalanított idősödő 7-12 év kor közötti macskáknak

 

Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp ivartalanított macskák részére (7-12 éves korig).

Az öregedés folyamata élettani változásokat is magával hoz: a macska általában többet alszik, antioxidáns védelmi szintje csökken és veséinek egészségi állapota is romolhat. Még ha fiatalnak és aktívnak is tűnik a macskája, az öregedés több jele is észlelhető lehet rajta. Ezek közé tartozik, hogy a macska a szokásosnál többet alszik, hízik vagy fogy, bundája kevésbé selymes, és a viselkedésében is bekövetkezhetnek változások. Fontos, hogy a megfelelő tápanyagokkal megkönnyítsük számára az öregedés folyamatát.
-A Sterilisedised 7+ nagy mennyiségben tartalmaz célzott tápanyagokat – többek között zöldtea-polifenolokat, C-vitamint, EPA-t és DHA-t –, hogy segítsen a macskáknak megbirkózni az öregedés első jeleivel.
-Ivartalanítás után csökken a macska energiaszükséglete, ezért a táp mérsékelt mennyiségű zsírt tartalmaz, így segít fenntartani a macska ideális testsúlyát az ivartalanítást követően.
-Gondosan beállított foszforszintjének köszönhetően a táp támogatja az egészséges veseműködést.
-A táp úgy van összeállítva, hogy segítsen fenntartani a felnőtt macska húgyrendszerének egészségét.
-A tápszemcse alakja, szerkezete és összetétele is megfelel az ivartalanított 7 évnél idősebb felnőtt macskák számára, nagyon ízletes és segít fenntartani az idősödő macska jó szájhigiéniáját.

Összetétel: Növényi fehérje kivonat*, búza, dehidratált baromfifehérje, gabonaliszt, növényi rostok, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék (ízanyagok), rizs, ásványi sók, halolaj, élesztő és annak részei, Psyllium maghéj és mag, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.
Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 36 % – Nyersolajok és -zsírok: 12 % – Nyershamu: 7,7 % – Nyersrost: 5,5 % – Foszfor: 0,73 % – EPA/DHA: 3,1 g/kg.
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 17000 NE, D3 vitamin: 900 NE, C vitamin: 180 mg, E1 (Vas): 37 mg, E2 (Jód): 3,7 mg, E4 (Réz): 11 mg, E5 (Mangán): 48 mg, E6 (Cink): 145 mg, E8 (Szelén): 0,06 mg – Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g – Érzékszervi adalékanyagok: Tea kivonat (polifenol forrás): 0,6 g – Tartósítószerek – Antioxidánsok.

Macska testsúlya 3 kg 4 kg 5 kg 6 kg
Normális 48 g (31 g + 1 alutasak) 59 g (42 g + 1 alutasak) 70 g (52 g + 1 alutasak) 79 g (62 g + 1 alutasak)
Túlsúly 39 g (21 g + 1 alutasak) 48 g  (30 g + 1 alutasak) 56 g (38 g + 1 alutasak) 63 g (46 g + 1 alutasak)

 

Márka

Termékcsalád

Kiszerelés

Életszakasz

Íz

Speciális igények

Vissza a boltba