Nincs értékelés

FELINE HEALTH NUTRITION - Regular Sterilised adult száraz macskaeledel 400g

Raktáron
Kód: 784
Márka: ROYAL CANIN
2 199 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 0.4 kg
STERILISED 37 400g
Újdonság

FELINE HEALTH NUTRITION - Életmód és életkor szerinti száraztápok felnőtt macskák számára - Ivartalanított felnőtt macskáknak 12 hónapos kortól 7 éves korig

Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp ivartalanított macskák részére (1-7 éves korig).

Előnyök:
 • Testsúly kontroll
  Ivartalanítás után csökken a macska energiaszükséglete, ezért a táp mérsékelt mennyiségű zsírt tartalmaz, így segít fenntartani a macska ideális testsúlyát az ivartalanítást követően.
 • Egészséges húgyrendszer
  A táp gondosan kiegyensúlyozott mennyiségekben tartalmaz ásványi anyagokat. Ez támogatja a macska húgyrendszerének működését és fenntartani annak egészségét.
 • Magas fehérjetartalom
  A táp megemelt fehérjetartalma a macska egészséges izomtömegét segít fenntartani.
 • L-karnitinnal kiegészített
  A táp hozzáadott L-karnitint is tartalmaz, ami átalakítja a zsírsavakat energiává és előnyös hatással van a macska anyagcseréjére.

Termékleírás:

Ivartalanítás után a macska táplálkozásának megváltoztatására lehet szükség annak érdekében, hogy az általa fogyasztott tápanyagok megfeleljenek az állat valamelyest megváltozott energiaszükségletének. A ROYAL CANIN® Sterilised 37 tápot kifejezetten az ivartalanított macska táplálkozási szükségleteinek szem előtt tartásával állították össze a jó egészségi állapot további biztosítása érdekében. Ivartalanítás után csökken a macska energiaszükséglete, és ekkor a macska saját maga már nem képes hatékonyan korrigálni az anyagcseréjét ennek megfelelően. Ezért fontos biztosítani, hogy a macska számára választott új táp segítsen támogatni ezeket a változásokat. A ROYAL CANIN® Sterilised 37 táp – megfelelő napi adagokban felkínálva – mérsékelt mennyiségű zsírt tartalmaz, így segít fenntartani a macska ideális testsúlyát az ivartalanítást követően. A ROYAL CANIN® Sterilised 37 táp gondosan kiegyensúlyozott mennyiségekben tartalmaz ásványi anyagokat. Ez támogatja a macska húgyrendszerének működését és fenntartani annak egészségét. Ezen túlmenően a ROYAL CANIN® Sterilised 37 táp hozzáadott L-karnitint is tartalmaz, ami átalakítja a zsírsavakat energiává és előnyös hatással van a macska anyagcseréjére. A táp megemelt fehérjetartalma ugyanakkor a macska egészséges izomtömegét segít fenntartani. A macskák egyedi ízlésének való megfelelés érdekében a ROYAL CANIN® Sterilised 37 táp nedves tápként is kapható, finom szószban vagy nedvdús zselé formájában. Ha Ön vegyes etetést kíván alkalmazni, egyszerűen kövesse etetési útmutatónkat annak biztosítása érdekében, hogy a macska pontosan a szükséges mennyiségben kapja mind a nedves, mind a száraz tápot az optimális előnyök elérése céljából. A ROYAL CANIN®-nál mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az adott macska szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsunk. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges táplálkozási igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Sterilised 37 tápot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.
 
Összetevők: 
ÖSSZETÉTEL: dehidratált baromfifehérjék, kukorica, búzaglutén*, növényi rostok, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, rizs, búza, répapép, kukoricaglutén, élesztőtermékek, ásványi anyagok, halolaj, frukto-oligoszacharidok, szójaolaj.

ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 19000 NE, D3-vitamin: 1000 NE, Vas (3b103): 31 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,1 mg, Réz (3b405, 3b406): 9 mg, Mangán (3b502, 3b504): 40 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 94 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,05 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Állattenyésztésben alkalmazott adalékanyagok: Ammónium-klorid: 5 g - Antioxidánsok

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 37,0 % - Nyersrost: 6,0 % - Zsírtartalom: 12,0 % - Nyershamu: 8,5 % - L-karnitin: 100 mg/kg.

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.
 
Garantált analízis:
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 37,0 % - Nyersrost: 6,0 % - Zsírtartalom: 12,0 % - Nyershamu: 8,5 % - L-karnitin: 100 mg/kg.
 
Etetési útmutató:
 
Macska testsúlya 3 kg 4 kg 5 kg 6 kg
Normális 47 g (30 g + 1 alutasak) 57 g (41 g + 1 alutasak) 67 g (51 g + 1 alutasak) 76 g ( 60 g + 1 alutasak)
Túlsúly 37 g (21 g + 1 alutasak) 46 g (29 g + 1 alutasak) 54 g (37 g + 1 alutasak) 61 g (44 g + 1 alutasak)
Vissza a boltba