Nincs értékelés

FELINE HEALTH WET NUTRITION -KITTEN STERIL macska nedves eledel 85g

(12x85g-os csomag: 6708 Ft)

Előrendelhető
Kód: 718
Márka: ROYAL CANIN
559 Ft
Kategória: Nedves táp
Súly: 0.085 kg
KITTEN STERILISED (12x85g)
Újdonság

FELINE HEALTH WET NUTRITION - Nedves eledelek kölyökmacskák számára - Alutasakos eledel 6-12 hónapos korú ivartalanított kölyökmacskáknak, szószos változat (85g)

 

Számos macskatulajdonos ivartalaníttatja kölyökmacskáját körülbelül 6 hónapos korától. A műtétet követő 48 órán belül a kölyökmacska emésztése lelassul, de valószínűleg pont olyan éhes lesz, mint korábban. Mivel az ivartalanított kölyökmacska még mindig növekvőben van, ezért olyan eledelre van szüksége, amely támogatja az egészséges növekedést a szükségtelen súlyfelvétel elkerülésével.
A ROYAL CANIN® Kitten Sterilised in Gravy tápot kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy támogassa az ivartalanított kölyökmacskák tápanyagszükségletét növekedésük megerősödési szakaszában. Ez a formula a 6-12 hónapos korú ivartalanított kölyökmacskák számára felel meg, mivel ekkor jelentős fizikai és viselkedésbeli változások időszakán mennek keresztül.
Ez az egyedi étrend optimális méretű, állagú és ízű falatokat kínál szószban a növekedésben lévő kölyökmacskák számára.
Mérsékelt zsírtartalommal rendelkezik a súlyfelvétel kockázatának csökkentésére, míg a fehérje, kalcium és foszfor optimális szintjét tartalmazza az egészséges fejlődésért.
Az összetétel olyan tápanyagokat is tartalmaz, mint a C- és E-vitamin a kölyökmacska egészséges immunrendszerének fejlődéséhez. Ezek az antioxidánsok bizonyítottan serkentik az ellenanyagok szintjének fokozottabb és gyorsabb emelkedését az oltást követően.
A jótékony hatású prebiotikumok (MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően a ROYAL CANIN® Kitten Sterilised in Gravy a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében.
ROYAL CANIN® Kitten Sterilised in Gravy tápot úgy fejlesztettük ki, hogy kielégítse a legigényesebb macskák ízlelését. Ez a nedves táp ivartalanított kölyökmacskája számára pozitív érzékszervi tapasztalatot biztosít, támogatja az egészséges mértékű hidratáltságot, és tökéletes a ROYAL CANIN® Kitten Sterilised száraz tápszemcséivel való vegyes etetéshez.
Tudta, hogy a kölyökmacskák tápanyagszükséglete változik, ahogy növekednek? Mire ivartalanított kölyökmacskája eléri a 12 hónapos kort, olyan étrendre van szüksége, amely egyedileg igazított, hogy megfeleljen a felnőtt macska tápanyagszükségleteinek. Ebben a szakaszban át lehet térni a ROYAL CANIN® Appetite Control Care tápra, amely száraz tápként vagy zselés (kocsonyában) formában is elérhető.

Összetétel: Hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok, gabonafélék, ásványi anyagok, olajok és zsírok, élesztők, különféle cukrok.
Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 11 % – Nyersolajok és -zsírok: 3,4 % – Nyershamu: 1,5 % – Nyersrost: 1,2 % – Nedvesség: 80,5 %.
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 155 NE, E1 (Vas): 2,7 mg, E2 (Jód): 0,28 mg, E4 (Réz): 2,2 mg, E5 (Mangán): 0,8 mg, E6 (Cink): 8,6 mg.

Életkor (hónap) Nedves etetés Kevert etetés
6 3 + 1/2 alutasak 1 alutasak + 57 g
7 3 + 1/2 alutasak 1 alutasak + 54 g
8 3 + 1/2 alutasak 1 alutasak + 50 g
9 3 alutasak 1 alutasak + 46 g
10 3 alutasak 1 alutasak + 43 g
11 3 alutasak 1 alutasak + 40 g
12 2 + 1/2 alutasak 1 alutasak + 38 g

 

Márka

Termékcsalád

Kiszerelés

Életszakasz

Íz

Textúra/Állag

Csomagolás típus

Vissza a boltba