Nincs értékelés

BREED HEALTH NUTRITION - Csivava felnőtt száraz kutyaeledel 500g

Raktáron
Kód: 898
Márka: ROYAL CANIN
2 099 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 0.5 kg
CHIHUAHUA ADULT 500g
Újdonság

BREED HEALTH NUTRITION - Száraztápok fajtatiszta kutyák számára - Csivava felnőtt és idősödő kutyáknak 8 hónapos kortól

 

Teljes értékű táp felnőtt és idős chihuahua fajtájú kutyáknak - 8 hónapos kortól

Nagyon ízletes
A Chihuahua Adult táp megfelel még a legválogatósabb csivavák étvágyának is, az alábbi három tényező kombinációjának köszönhetően: különleges méretű és alakú tápszemcse, gondosan válogatott íz és tápanyag-összetétel.

A bélsár mennyiségének és szagának csökkentése
Tápanyag-összetétele segít csökkenteni a bélsár mennyiségét és annak szagát is.

Egészséges fogak
A táp kalciummal kelátokat képező anyagokat is tartalmaz, aminek köszönhetően segít csökkenteni a fogkő képződésének és felhalmozódásának kockázatát.

Testreszabott tápszemcse: speciális miniatűr állkapocs
A csivava fajta számára kialakított tápszemcse figyelembe veszi az e fajtába tartozó kutyák miniatűr állkapcsát.

 

A felnőtt csivava egészségének támogatásában nagyon fontos tényező a megfelelő táplálás. Kulcsfontosságú, hogy az Ön kutyája egy teljes értékű és kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag, az optimális egészségi állapot fenntartására alkalmas tápot kapjon. A 8 hónaposnál idősebb csivavák számára alkalmas ROYAL CANIN® Chihuahua Adult tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy a felnőtt csivava minden tápanyagigényét kielégítse. A kistestű kutyák – így a csivava is – gyakran válogatósak. Ha az Ön kutyája az etetési időkben erre utaló jeleket mutatott, nyugodjon meg: ez a táp kezelni tudja ezt a problémát.

A ROYAL CANIN® Chihuahua Adult rendkívül ízletes és megfelel még a legválogatósabb csivavák étvágyának is, az alábbi három tényező kombinációjának köszönhetően:
● Különleges méretű és alakú tápszemcse
● Gondosan megválasztott tápanyag-összetétel
● Válogatott ízesítő anyagok használata

A ROYAL CANIN® Chihuahua Adult tápszemcséjének méretét és alakját kifejezetten a csivava fajta számára alakították ki, figyelembe véve az e fajtába tartozó kutyák miniatűr állkapcsát. Ezt a tápszemcsét a csivava minden gond nélkül a szájába tudja venni és szét tudja rágni. Ezen túlmenően a ROYAL CANIN® Chihuahua Adult tápban lévő tápanyagok támogatják a kutya emésztési funkcióit, ezáltal csökkentik a bélsár mennyiségét – és annak szagát is! A felnőtt csivava fogainak egészségesen tartása érdekében a ROYAL CANIN® Chihuahua Adult táp a kalciummal kelátokat képező anyagokat is tartalmaz, melyek segítenek lelassítani a fogkő képződését és felhalmozódását. Az egyes kutyák egyedi ízlésének való megfelelés érdekében a ROYAL CANIN® Chihuahua Adult egy puha és ízletes pástétom formájú nedves táp formájában is kapható. Ha Ön kevert etetést fontolgat, egyszerűen kövesse etetési útmutatónkat annak biztosítására, hogy kutyája mind a nedves, mind a száraz tápból pontosan a megfelelő mennyiséget kapja az optimális előnyök elérése érdekében. A ROYAL CANIN®-nál mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsunk. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át az optimális minőség biztosítása, illetve a kutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy az Ön ROYAL CANIN® Chihuahua Adult tápot fogyasztó kutyája egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

 

Összetevők:

ÖSSZETÉTEL: rizs, kukorica, dehidratált baromfifehérjék, búzaglutén*, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, répapép, ásványi anyagok (ezen belül pentanátrium-trifoszfát (0,35 %)), növényi rostok, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, borágóolaj, bársonyvirág por, erjesztéssel előállított glükózamin, hidrolizált porc (kondroitin forrás). *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 30700 NE, D3-vitamin: 820 NE, Vas (3b103): 43 mg, Jód (3b201, 3b202): 4,3 mg, Réz (3b405, 3b406): 13 mg, Mangán (3b502, 3b504): 56 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 141 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,09 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 5 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 28,0 % - Nyersrost: 2,0 % - Zsírtartalom: 16,0 % - Nyershamu: 5,2 %.

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

 

Garantált analízis:

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 28,0 % - Nyersrost: 2,0 % - Zsírtartalom: 16,0 % - Nyershamu: 5,2 %.

 

Etetési útmutató:

A kutya testsúlya Átlagos aktivitás Magas energiaszükséglet
1 kg 24 g (2/8 mérőpohár) 28 g (3/8 mérőpohár)
1.5 kg 33 g (3/8 mérőpohár) 38 g (4/8 mérőpohár)
2 kg 41 g (4/8 mérőpohár) 47 g (4/8 mérőpohár)
2.5 kg 48 g (4/8 mérőpohár) 56 g (5/8 mérőpohár)
3 kg 55 g (5/8 mérőpohár) 64 g (6/8 mérőpohár)
3.5 kg 62 g (6/8 mérőpohár) 72 g (7/8 mérőpohár)
Vissza a boltba