Nincs értékelés

BREED HEALTH NUTRITION - Tacskó felnőtt száraz kutyaeledel 7,5kg

2640 Ft/kg

Raktáron
Kód: 955
Márka: ROYAL CANIN
19 800 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 7.5 kg
DACHSHUND ADULT 7,5kg
Újdonság

BREED HEALTH NUTRITION - Száraztápok fajtatiszta kutyák számára - Tacskó felnőtt és idősödő kutyáknak 10 hónapos kortól

 

Teljes értékű táp felnőtt és idős tacskó fajtájú kutyáknak - 10 hónapos kortól.

Előnyök:

 • A csontszerkezet és az ízület támogatása
  A Dachshund Adult táp gondosan beállított kalcium- és foszfortartalmának köszönhetően támogatja a tacskó csontszerkezetét és ízületeit. A különleges formula segít fenntartani a kutya ideális testsúlyát is.
 • A bélsár mennyiségének és szagának csökkentése
  Tápanyag-összetétele segít csökkenteni a bélsár mennyiségét és annak szagát is.
 • Testreszabott tápszemcse: egészséges fogak
  A táp kalciummal kelátokat képező anyagokat is tartalmaz, aminek köszönhetően segít csökkenteni a fogkő képződésének kockázatát.
 • Jó izomtónus
  Tápanyag-összetétele segít fenntartani a tacskó izomtónusát.

 

Termékleírás:

A tacskó egy barátságos, intelligens és hűséges fajta, melyet széles körben ideális családi kutyának tartanak. Mivel minden kutyafajtának más és más igényei vannak, olyan tápot kell választani, amely tartalmazza az optimális egészségi állapot fenntartásához szükséges tápanyagokat. A 10 hónaposnál idősebb tacskók számára alkalmas ROYAL CANIN® Dachshund Adult táp kifejezetten úgy van összeállítva, hogy a felnőtt tacskó minden tápanyagigényét kielégítse a jó egészség és a jó közérzet megőrzése érdekében. Ezeknek az „alacsony fekvésű” kutyáknak hosszú testük van, amely nagyon tömör és izmos marad. Fejüket jellemzően magasan hordják, arckifejezésük rendszerint éberséget tükröz. Rövid lábaik dacára a tacskók nagyon aktívak és mozgékonyak. Ezért a felnőtt tacskóknak egy, az energiaigényük kielégítéséhez szükséges tápanyagokat tartalmazó tápra van szükségük az egészséges aktivitási szintjük fenntartásához. A ROYAL CANIN® Dachshund Adult táp gondosan beállított kalcium- és foszfortartalmának köszönhetően hozzájárul a tacskó csontjainak és ízületeinek egészségesen tartásához. Ez a különleges formula segít a kutyának megőrizni jó izomtónusát és ideális testsúlyát. A ROYAL CANIN® Dachshund Adult táp emellett segít csökkenteni a kutya bélsarának kellemetlen szagát és mennyiségét is. A ROYAL CANIN® Dachshund Adult különleges tápszemcséje a kalciummal kelátot képező anyagokat tartalmaz, így elősegíti a fogkőképződés csökkentését. Az egyes kutyák egyedi ízlésének való megfelelés érdekében a ROYAL CANIN® Dachshund Adult egy puha és ízletes pástétom formájú nedves tápként is kapható. Ha Ön a nedves és a száraz táp kevert etetését fontolgatja, egyszerűen kövesse etetési útmutatónkat annak biztosítása érdekében, hogy kutyája az optimális előnyök érvényesülése érdekében pontosan a megfelelő mennyiségben kapja a nedves és a száraz tápot egyaránt. A ROYAL CANIN®-nál mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsunk. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át az optimális minőség biztosítása, illetve a kutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy az Ön ROYAL CANIN® Dachshund Adult tápot fogyasztó kutyája egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

 

Összetevők:

ÖSSZETÉTEL: rizs, dehidratált baromfifehérjék, búzaglutén*, hidrolizált állati fehérjék, állati zsiradékok, növényi rostok, répapép, ásványi anyagok (ezen belül pentanátrium-trifoszfát (0,35 %)), halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, borágóolaj, bársonyvirág por, erjesztéssel előállított glükózamin, hidrolizált porc (kondroitin forrás). ÖSSZETÉTEL: rizs, dehidratált baromfifehérjék, búzaglutén*, hidrolizált állati fehérjék, állati zsiradékok, növényi rostok, répapép, ásványi anyagok (ezen belül pentanátrium-trifoszfát (0,35 %)), halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, borágóolaj, bársonyvirág por, erjesztéssel előállított glükózamin, hidrolizált porc (kondroitin forrás).

ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 31600 NE, D3-vitamin: 843 NE, Vas (3b103): 36 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,6 mg, Réz (3b405, 3b406): 11 mg, Mangán (3b502, 3b504): 47 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 141 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,08 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 28,0 % - Nyersrost: 3,0 % - Zsírtartalom: 14,0 % - Nyershamu: 6,5 % - Kalcium: 0,8 % - Foszfor: 0,7 %.

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

 

Garantált analízis:

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 28,0 % - Nyersrost: 3,0 % - Zsírtartalom: 14,0 % - Nyershamu: 6,5 % - Kalcium: 0,8 % - Foszfor: 0,7 %.
 
 
Etetési útmutató:

A kutya testsúlya Lakásban - aktivitás nélkül Átlagos aktivitás Nagyon aktív
2 kg 43 g (4/8 mérőpohár) 50 g (5/8 mérőpohár) 56 g (6/8 mérőpohár)
5 kg 85 g (1+1/8 mérőpohár) 99 g (1+2/8 mérőpohár) 112 g (1+4/8 mérőpohár)
8 kg 121 g (1+5/8 mérőpohár) 140 g (1+7/8 mérőpohár) 159 g (2+1/8 mérőpohár)
10 kg 143 g (1+7/8 mérőpohár) 166 g (2+1/8 mérőpohár) 188 g (2+4/8 mérőpohár)
 
Vissza a boltba