Nincs értékelés

BREED HEALTH NUTRITION - Yorkshire terrier felnőtt száraz kutyaeledel 500g

Raktáron
Kód: 919
Márka: ROYAL CANIN
2 199 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 0.5 kg
YORKSHIRE TERRIER ADULT 500g
Újdonság

BREED HEALTH NUTRITION - Száraztápok fajtatiszta kutyák számára - Yorkshire Terrier felnőtt és idősödő kutyáknak 10 hónapos kortól

 

Teljes értékű táp felnőtt és idős Yorkshire terrier fajtájú kutyáknak - 10 hónapos kortól.

Előnyök:

 • Egészséges szőrzet
  Az Omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA), Omega-6 zsírsavakkal, borágó olajjal és biotinnal kiegészített táp gondosan beállított összetétele révén segít egészségesen tartani a Yorkshire terrier hosszú szőrzetét.
 • Testreszabott tápszemcse: egészséges fogak
  A táp kalciummal kelátokat képező anyagokat is tartalmaz, aminek köszönhetően segít csökkenteni a fogkő képződésének kockázatát.
 • Kielégíti a válogatós kutyák étvágyát
  A táp kielégíti még a legválogatósabb kutyák étvágyát is, kivételes íz kombinációjának köszönhetően.
 • Az egészséges idősödés támogatása
  A táp olyan tápanyagok kombinációját kínálja, melyek segítenek megőrizni az érett korú kutyák egészségét.

Termékleírás:

A yorkshire terrierek – vagy yorkik – természetüknél fogva kiegyensúlyozott vérmérsékletű, aktív és intelligens kutyák, tele energiával és életkedvvel. Mivel minden fajtának megvannak a maga sajátos igényei, a ROYAL CANIN®’s Breed Health Nutrition [fajta szerinti egészséges táplálás] tápsora kielégíti a különböző fajtájú kutyák táplálkozási szükségleteit az optimális egészség támogatása érdekében. A 10 hónaposnál idősebb yorkshire terrierek számára alkalmas ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy a felnőtt yorkshire terrierek minden tápanyagigényét kielégítse. A yorkshire terrier fajta legismertebb jellemzőjének a feltűnően szép szőrzetet tekintik. E kivételesen finom és hosszú szőr folyamatosan nő. A yorki nem vedlik, és gyönyörű szőrzetének különleges tápanyagokra van szüksége ahhoz, hogy puha és selymes maradjon. Az esszenciális omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA), omega-6 zsírsavakkal, borágó olajjal és biotinnal kiegészített ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult táp gondosan beállított összetétele révén segít egészségesen tartani a yorki szőrzetét. A yorkshire terrierek gyakran válogatósak a táplálékuk tekintetében, ezért sok esetben nélkülözhetetlen, hogy az etetett táp különlegesen ízletes legyen. Ezért a ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult táp megfelel még a legválogatósabb kutyák étvágyának is, a kivételes ízesítő anyagok olyan kombinációjának köszönhetően, melynek a kutya nem tud ellenállni! A yorkshire terrierek hosszú élettartamukról is ismertek. Átlagosan több mint 15 évig élhetnek, ami azt jelenti, hogy életük utolsó harmadában vannak kitéve az öregedés hatásainak. Ezért a ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult táp olyan tápanyagok kombinációját kínálja, melyek segítenek megőrizni az érett korú kutyák optimális egészségét. A jó szájhigiénia fontos szempont a kutya tápjának megválasztásakor. A ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult tápszemcséje gondosan beállított mennyiségben tartalmaz a kalciummal kelátokat képező anyagokat, ezáltal segít lelassítani a fogkőképződést. Az egyes kutyák egyedi ízlésének való megfelelés érdekében a ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult egy puha és ízletes pástétom formájú nedves tápként is kapható. Ha Ön a nedves és a száraz táp kevert etetését fontolgatja, egyszerűen kövesse etetési útmutatónkat annak biztosításához, hogy kutyája az optimális előnyök érvényesülése érdekében pontosan a megfelelő mennyiségben kapja a nedves és a száraz tápot egyaránt. A ROYAL CANIN®-nál mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsunk. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át az optimális minőség biztosítása, illetve a kutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy az Ön ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult tápot fogyasztó kutyája egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

 

Összetevők:

ÖSSZETÉTEL: dehidratált baromfifehérjék, kukoricaliszt, rizs, állati zsiradékok, búzaglutén*, búza, kukorica, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, répapép, ásványi anyagok (ezen belül pentanátrium-trifoszfát (0,35 %)), halolaj, szójaolaj, élesztőtermékek, frukto-oligoszacharidok, élesztők (mannán-oligoszacharidok forrásai), borágóolaj (0,1 %), bársonyvirág por, erjesztéssel előállított glükózamin, hidrolizált porc (kondroitin forrás). *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 29500 NE, D3-vitamin: 800 NE, C-vitamin: 300 mg, Vas (3b103): 43 mg, Jód (3b201, 3b202): 4,3 mg, Réz (3b405, 3b406): 13 mg, Mangán (3b502, 3b504): 56 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 139 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,09 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 28,0 % - Nyersrost: 2,8 % - Zsírtartalom: 18,0 % - Nyershamu: 5,1 % - Omega-3 zsírsavak: 0,7 % - Omega-6 zsírsavak: 3,4 % - EPA/DHA: 0,3 % - Biotin: 3,1 mg/kg.

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

 

Garantált analízis:

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 28,0 % - Nyersrost: 2,8 % - Zsírtartalom: 18,0 % - Nyershamu: 5,1 % - Omega-3 zsírsavak: 0,7 % - Omega-6 zsírsavak: 3,4 % - EPA/DHA: 0,3 % - Biotin: 3,1 mg/kg.
 
Etetési útmutató:
 
A kutya testsúlya Alacsony energiaszükséglet Átlagos aktivitás
2 kg 40 g  47 g
3 kg 55 g  64 g
4 kg 68 g  79 g 

 

Vissza a boltba