Nincs értékelés

BREED HEALTH WET NUTRITION - Csivava felnőtt kutya nedves eledel 85g

(12x85g-os csomag: 3948 Ft)

Raktáron
Kód: 1063
Márka: ROYAL CANIN
329 Ft
Kategória: Nedves táp
Súly: 0.085 kg
CHIHUAHUA ADULT (12x85g)
Újdonság

BREED HEALTH WET NUTRITION - Alutasakos eledelek fajtatiszta kutyák számára - Alutasakos eledel felnőtt és idősödő csivava kutyáknak 8 hónapos kortól (85g)

 

Teljes értékű táp felnőtt és idős chihuahua fajtájú kutyáknak - 8 hónapos kortól (pépes állagú)

Előnyök:

 • Egészséges szőrzet
  Olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek táplálják a csivava bőrét és a szőrzetét.
 • Egészséges bélpasszázs
  Segít támogatni az egészséges bélpasszázst.
 • Étvágyserkentő hatás
  Segít kielégíteni a csivava étvágyát.
 • Különleges textúra
  Az ízletes pástétomnak az illata és a puhasága megfelel még a legválogatósabb csivava ízlésének is.

Termékleírás:

Noha a csivava (Chihuahua) a világ legkisebb testű kutyafajtája, e kutyák általában hiperaktív vérmérsékletűek és nagy energiaigényűek. Ez azt jelenti, hogy megfelelően magas fehérjetartalmú és energiaszintű tápra van szükségük annak az energiának a pótlására, amit ez az élénk kiskutya felhasznál. A csivava egy szeretetreméltó és élénk természetű, karakteres kutyafajta. A ROYAL CANIN® Chihuahua in Loaf (pástétom formájú) tápot kifejezetten a felnőtt csivava tápanyagszükségleteinek szem előtt tartásával állították össze, és az 8 hónapos kor felett etethető. A ROYAL CANIN® Chihuahua in Loaf (pástétom formájú) tápot úgy állították össze, hogy támogassa a kutya egészséges bélpasszázsát. Olyan tápanyagokat is tartalmaz, amelyek támogatják a bőr és a szőrzet egészségének megőrzését. A kistestű fajtákba tartozó kutyáknál, így a csivavánál sem szokatlan, hogy válogatósak. Ezért a ROYAL CANIN® Chihuahua in Loaf (pástétom formájú) táp állagát úgy alakították ki, hogy az fokozza a táp ízletességét és megfeleljen még a legválogatósabb csivavák ízlésének is! A pástétom puha állaga ideális a miniatűr fajtákba tartozó kutyák (például a csivava) állkapcsa számára a rágás megkönnyítése és az optimális tápfogyasztás elősegítése érdekében. Az egyes kutyák egyedi ízlésének való megfelelés érdekében a ROYAL CANIN® Chihuahua in Loaf (pástétom formájú) táp ropogós és ízletes tápszemcséjű száraz táp formájában is kapható. Ha Ön a nedves és a száraz táp kevert etetését fontolgatja, egyszerűen kövesse etetési útmutatónkat annak biztosítása érdekében, hogy kutyája az optimális előnyök érvényesülése érdekében pontosan a megfelelő mennyiségben kapja a nedves és a száraz tápot egyaránt. A ROYAL CANIN®-nál mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsunk. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a kutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy az Ön ROYAL CANIN® Chihuahua Loaf (pástétom) tápot fogyasztó kutyája egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.
 
Összetevők:
Összetétel: hús és állati származékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, ásványi anyagok, különféle cukrok.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 200 NE, E1 (Vas): 8 mg, E2 (Jód): 0,2 mg, E4 (Réz): 1,9 mg, E5 (Mangán): 2,6 mg, E6 (Cink): 26 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 2 g.

Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 8,5 % - Nyersolajok és -zsírok: 5,6 % - Nyershamu: 1,9 % - Nyersrost: 1,4 % - Nedvesség: 79 %.
 
Garantált analízis:
Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 8,5 % - Nyersolajok és -zsírok: 5,6 % - Nyershamu: 1,9 % - Nyersrost: 1,4 % - Nedvesség: 79 %.
 
Etetési útmutató:
 
Felnőttkori testsúly (kg) 1 2 3
Alutasakos eledelek száma (1=85 g) 1+1/3 2+1/3 3
Vissza a boltba