Nincs értékelés

CANIN CARE NUTRITION - Mini Digestive Care kutya szárazeledel 8kg

2799 Ft/kg

Raktáron
Kód: 1108
Márka: ROYAL CANIN
22 389 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 8 kg
MINI DIGESTIVE CARE 8kg
Újdonság

CANIN CARE NUTRITION - Érzékenységeket figyelembe vevő száraztápok kistestű felnőtt kutyáknak (4-10kg) -  Javítja a bélsár minőségét, támogatja a bélflóra egészségét

 

Teljes értékű táp - Felnőtt és idősödő kutyáknak, kistestű fajták számára (10 kg vagy alatti felnőttkori testtömeg) - 10 hónapos kortól - Emésztőszervi érzékenységre hajlamos kutyáknak.

Előnyök:

  • Bizonyított hatékonyság
    A Digestive Care Mini táppal elért eredmények bizonyítottan sikeresek. A Royal Canin által végzett tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy a táp az esetek akár 92%-ában optimális bélsárminőséget biztosít.
  • Javítja a bélsárminőséget
    A táp pontosan kiegyensúlyozott tápanyag-összetételének és a kitűnően emészthető – L.I.P. néven is ismert – fehérjetartalmának köszönhetően segít támogatni a bélflóra egyensúlyát és elősegíti az optimális bélsárminőséget.
  • Hogyan támogathatja még kutyáját?
    Ne etessen kutyájával emberi ételeket. Kövesse a csomagoláson szereplő adagolást, alakítson ki és kövessen egy napi etetési ütemtervet. Ha kutyája egészségével kapcsolatban bármilyen kérdése vagy aggálya van, kérjen tanácsot állatorvosától.

 

Termékleírás:

Az emésztési zavarok senki számára sem kellemesek, az Ön kutyáját is beleértve. Egy kitűnő minőségű tápanyagokból álló, a bélkomfort és a jobb felszívódás tekintetében kiegyensúlyozott táp segíthet támogatni kutyája bélműködését. A legfeljebb 10 kg-os testsúlyú kutyák számára alkalmas ROYAL CANIN® Digestive Care Mini egy különlegesen ízletes táp, melyet kifejezetten az érzékeny emésztőrendszerű kutyák számára állítottak össze. Az Önéhez hasonló kistestű kutyák bélsara általában keményebb, és az ilyen kutyák hajlamosak lehetnek a bélsárrekedésre. A ROYAL CANIN® Digestive Care Mini táp összetétele mindezt figyelembe veszi. Az oldható és oldhatatlan rostok ideális egyensúlyú keverékének használata segít mérsékelni a bélbeli erjedést és pontosan ott támogatja a bélpasszázst, ahol az szükséges. A formulában levő prebiotikumok támogatják a bélflóra egészségét. A Royal Canin nagyon komolyan veszi a fehérjéket. Mi csak a legkiválóbb minőségű fehérjéket használjuk, és a típusát pontosan a kutya tényleges igényeihez igazítjuk. Ezért a ROYAL CANIN® Digestive Care Mini formula kitűnően emészthető – L.I.P. néven is ismert – fehérjéket tartalmaz. Hosszú évekre visszanyúló tapasztalataink és folyamatos fejlődésünk révén mi mindig a legfrissebb ismeretekkel rendelkezünk a legjobb gyártási módszerekről. Intelligens főzési technikánk biztosítja, hogy az e formulában szereplő tápanyagok jobban elő vannak készítve az emésztésre. E kitűnő emészthetőséget rendszeres és szigorú minőségellenőrzési vizsgálatokkal igazoljuk. A Digestive Care táplálási programunk két komponensből áll: száraz táp ropogós tápszemcsékkel és finom pástétom tasakos kiszerelésben – mindkettő teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítik egymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”? Nem csak mi mondjuk: a ROYAL CANIN® Digestive Care Mini etetése az esetek 92%-ában optimális bélsárminőséget biztosít – ez pedig az egészséges bélműködés végső bizonyítéka. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Digestive Care Mini etetése bizonyítottan sikeres eredményeket ad.
 
Összetevők:
ÖSSZETÉTEL: dehidratált baromfifehérjék, rizs, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, búzaglutén*, búzaliszt, búza, árpa, kukoricaglutén, répapép, élesztőtermékek, halolaj, szójaolaj, növényi rostok, ásványi anyagok, frukto-oligoszacharidok, bársonyvirág por.

ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 30500 NE, D3-vitamin: 800 NE, Vas (3b103): 37 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,7 mg, Réz (3b405, 3b406): 11 mg, Mangán (3b502, 3b504): 48 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 135 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,08 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 10 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 30,0 % - Nyersrost: 1,8 % - Zsírtartalom: 22,0 % - Nyershamu: 6,1 %.

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.
 
Garantált analízis:
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 30,0 % - Nyersrost: 1,8 % - Zsírtartalom: 22,0 % - Nyershamu: 6,1 %.
 
Etetési útmutató:
 
A kutya testsúlya Alacsony aktivitás Átlagos aktivitás Magas aktivitás
1 kg 22 g (1/8 mérőpohár) 26 g (2/8 mérőpohár) 29 g (2/8 mérőpohár)
3 kg 51 g (3/8 mérőpohár) 59 g (4/8 mérőpohár) 267 g (4/8 mérőpohár)
6 kg 86 g (6/8 mérőpohár) 99 g (7/8 mérőpohár) 113 g (1 mérőpohár)
10 kg 125 g (1 mérőpohár) 145 g (1+2/8 mérőpoharak) 165 g (1+3/8 mérőpoharak)
Vissza a boltba