Nincs értékelés

FELINE HEALTH NUTRITION - Exigent Savour adult száraz macskaeledel 10kg

3049 Ft/kg

Raktáron
Kód: 832
Márka: ROYAL CANIN
30 490 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 10 kg
SAVOUR EXIGENT 35 30 10kg
Újdonság

FELINE HEALTH NUTRITION - Életmód és életkor szerinti száraztápok felnőtt macskák számára - Savour Exigent
Nagyon válogatós felnőtt macskák részére, 12 hónapos kortól 7 éves korig, kétféle tápszemcsével

Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp nagyon válogatós felnőtt macskák részére, kétféle fehérjetartalmú tápszemcsével, 1 éves kor felett.

 Előnyök:
  • Kétféle íz
    Egyes válogatós macskák számára vonzó lehet, ha etetőtáljukban többféle ízű táplálék van. A macska természetes ízlésének kielégítése érdekében a Savour Exigent táp két, egymás hatását kiegészítő tápszemcsét tartalmaz, melyek összetétel és állag tekintetében is eltérnek, így felerősítik a kétféle íz érzékelését és serkentik az étvágyat még a legválogatósabb macskák esetében is.
  • Optimális testsúly
    A táp célzottan beállított energiatartalma segít fenntartani a felnőtt macskák ideális testsúlyát.
  • Egyedi ízlésnek való megfelelés
    A macska táplálékának megválasztásakor hasznos tudni, hogy a természetes preferencia minden macska esetében három tényezőn alapul: az aromaprofilon, az ízek változatosságán és a fehérjeszinten. A Royal Canin ezért három különleges összetételt fejlesztett ki, hogy kielégítse a válogatósabb macskák táplálkozási igényeit is.

Termékleírás:

Egyes macskák válogatósak, és megtagadhatják a nekik felkínált táplálék elfogyasztását. Ez a magatartás azonban nem „belső” vagy eredendő tulajdonsága a macskáknak, így az korrigálható olyan tápok kiválasztásával, amely amellett, hogy egészséges tápanyagokat tartalmaz, megfelel az adott macska kényes étvágyának vagy sajátos ízlésének. A ROYAL CANIN® Savour Exigent tápot kifejezetten ezeknek a különleges igényeknek a szem előtt tartásával állították össze. Egyes válogatós macskák számára vonzó lehet, ha etetőtáljukban többféle ízű táplálék van. A macska természetes ízlésének kielégítése érdekében a Savour Exigent táp két, egymás hatását kiegészítő tápszemcsét tartalmaz, melyek összetétel és állag tekintetében is eltérnek, így felerősítik a kétféle íz érzékelését és serkentik az étvágyat még a legválogatósabb macskák esetében is. Mivel a táp állagával kapcsolatos tényezők erősen befolyásolják a macskák táplálékpreferenciáit, a Savour Exigent tápszemcséje egyszerre ízletes és könnyen emészthető annak érdekében, hogy tovább serkentse a macska természetes étvágyát. A macska táplálékának megválasztásakor hasznos tudni, hogy a természetes preferencia minden macska esetében három tényezőn alapul: az aromaprofilon, az ízek változatosságán és a fehérjeszinten. A ROYAL CANIN® ezért három különleges összetételt fejlesztett ki, hogy kielégítse a válogatósabb macskák táplálkozási igényeit is. Ezen túlmenően a ROYAL CANIN® Savour Exigent célzottan beállított energiatartalma segít fenntartani az Önéhez hasonló felnőtt macskák ideális testsúlyát. A lakásban élő és a szabadba kijáró macskák számára egyaránt alkalmas ROYAL CANIN® Savour Exigent táp tovább serkenti a macska étvágyát és biztosítja a számára mindazokat a tápanyagokat, amelyek az aktivitás és az egészség megőrzéséhez szükségesek. A ROYAL CANIN®-nál mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az adott macska szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsunk. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges táplálkozási igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Savour Exigent tápot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.
 
Összetevők:
ÖSSZETÉTEL: kukorica, dehidratált baromfifehérjék, rizs, állati zsiradékok, búzaglutén*, szójafehérje kivonat*, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, növényi rostok, élesztőtermékek, ásványi anyagok, répapép, szójaolaj,

ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 14800 NE, D3-vitamin: 800 NE, Vas (3b103): 36 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,6 mg, Réz (3b405, 3b406): 11 mg, Mangán (3b502, 3b504): 47 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 140 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,07 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 5 g - Állattenyésztésben alkalmazott adalékanyagok: Ammónium-klorid: 5 g - Antioxidánsok.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 33,0 % - Nyersrost: 3,1 % - Zsírtartalom: 16,0 % - Nyershamu: 7,4 %.

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.
 
Garantált analízis:
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 33,0 % - Nyersrost: 3,1 % - Zsírtartalom: 16,0 % - Nyershamu: 7,4 %.
 
Etetési útmutató:
Macska testsúlya Vékony Ideális testsúly Túlsúly
3 kg 51 g 43 g -
4 kg 63 g 53 g 42 g
5 kg 74 g 62 g 49 g
6 kg - 70 g 56 g
Vissza a boltba