Nincs értékelés

FELINE HEALTH NUTRITION - Regular Fit adult száraz macskaeledel 10kg

2999 Ft/kg

Raktáron
Kód: 730
Márka: ROYAL CANIN
29 990 Ft
Kategória: ROYAL CANIN
Súly: 10 kg
FIT 32 10kg
Újdonság

FELINE HEALTH NUTRITION - Életmód és életkor szerinti száraztápok felnőtt macskák számára - Fenntartó táp felnőtt macskáknak 12 hónapos kortól 7 éves korig

Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp felnőtt macskák részére, 1 éves kor felett - Kevesebbet mozgó, de szabadba kijáró macskáknak.

Előnyök:

 • Optimális tápanyagprofil
  A macskáknak magas színvonalú táplálásra van szüksége a felnőttkorra jellemző szükségletek teljes körű kielégítéséhez. A Fit 32 optimális tápanyagprofillal rendelkezik, és megfelelő mennyiségben tartalmazza mindazokat a hasznos tápanyagokat, melyek egy felnőtt macska jó egészségének támogatásához és fenntartásához szükségesek.
 • Egészséges testsúly
  A gondosan beállított kalóriatartalom segít megőrizni a felnőtt macska ideális testsúlyát, ami hozzájárul az optimális fizikai állapot fenntartásához.
 • A szőrlabdaképződés csökkentése
  A táp különleges étrendi rostokat tartalmaz, így segít a macskának megszabadulni az esetlegesen lenyelt szőrszálaktól és szőrdaraboktól, így végső soron jelentősen csökkenti a szőrlabdák előfordulását.
 • A húgyutak egészsége
  A táp kiegyensúlyozott mennyiségben tartalmaz hasznos tápanyagokat – például különféle vitaminokat és ásványi anyagokat – annak érdekében, hogy segítsen megőrizni a felnőtt macskák húgyrendszerének egészségét.

Termékleírás:

Noha az Ön felnőtt macskája aktív és egészséges, fontos, hogy meg is tudja őrizni az egészségét. Az egészséges macskáknak is egy kitűnő minőségű, egészséges, a hasznos tápanyagokat megfelelő mennyiségben tartalmazó táplálékra van szükségük, amely felnőtt éveik során végig támogatja egészségük megőrzését. A ROYAL CANIN® Fit 32 táp felnőtt, 1–7 éves életkorú macskák számára alkalmas. A tápot kifejezetten úgy állították össze, hogy az a tápanyagszükséglet optimális kielégítése révén elősegítse a macskára jelenleg jellemző egészséges állapot támogatását és fenntartását. Az Ön macskájának magas színvonalú táplálásra van szüksége a felnőttkorra jellemző szükségletek teljes körű kielégítéséhez – a ROYAL CANIN® Fit 32 ezért optimális tápanyagprofillal rendelkezik, és megfelelő mennyiségben tartalmazza mindazokat a hasznos tápanyagokat, melyek az Ön felnőtt macskája jó egészségének támogatásához és fenntartásához szükségesek. A ROYAL CANIN® Fit 32 gondosan beállított kalóriatartalma segít megőrizni a felnőtt macska ideális testsúlyát, ami hozzájárul az optimális fizikai állapot fenntartásához. Amikor a macska tisztálkodik és más macskákat is tisztogat azok nyalogatása révén, a szőrlabdák kialakulása teljesen normális jelenség. Annak köszönhetően, hogy különleges étrendi rostokat tartalmaz, a ROYAL CANIN® Fit 32 táp segít a macskának megszabadulni az esetlegesen lenyelt szőrszálaktól és szőrdaraboktól, így végső soron jelentősen csökkenti a szőrlabdák előfordulását. Ezen túlmenően a ROYAL CANIN® Fit 32 táp kiegyensúlyozott mennyiségben tartalmaz hasznos tápanyagokat – például különféle vitaminokat és ásványi anyagokat – annak érdekében, hogy segítsen megőrizni az Önéhez hasonló felnőtt macskák húgyrendszerének egészségét. A ROYAL CANIN®-nál mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az adott macska szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsunk. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges táplálkozási igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Fit 32 tápot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.
 
Összetevők:
ÖSSZETÉTEL: dehidratált baromfifehérjék, rizs, búza, állati zsiradékok, kukorica, növényi rostok, búzaliszt, hidrolizált állati fehérjék, búzaglutén*, kukoricaglutén, élesztőtermékek, répapép, ásványi anyagok, szójaolaj, halolaj, psyllium (útifű) maghéj és mag (0,5 %), élesztők (mannán-oligoszacharidok forrásai), bársonyvirág por.

ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 14200 NE, D3-vitamin: 740 NE, Vas (3b103): 34 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,4 mg, Réz (3b405, 3b406): 11 mg, Mangán (3b502, 3b504): 45 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 131 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,09 mg - Állattenyésztésben alkalmazott adalékanyagok: Ammónium-klorid: 5 g - Antioxidánsok.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 32,0 % - Nyersrost: 4,6 % - Zsírtartalom: 15,0 % - Nyershamu: 7,4 %.

*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.
 
Garantált analízis:
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 32,0 % - Nyersrost: 4,6 % - Zsírtartalom: 15,0 % - Nyershamu: 7,4 %.
 
Etetési útmutató:
 
Macska testsúlya Ideal weight Túlsúly
3 kg 44 g (26g + 1 alutasak) 35 g (17 g + 1 alutasak)
4 kg 54 g (36 g + 1 alutasak) 43 g (25 g + 1 alutasak)
5 kg 63 g (45 g + 1 alutasak) 51 g (39g + 1 alutasak)
6 kg 72 g (54 g + 1 alutasak) 58 g (39g + 1 alutasak)
Vissza a boltba