Nincs értékelés

FELINE HEALTH WET NUTRITION - KITTEN GRAVY macska nedves eledel 85g

(12x85g-os csomag: 5868 Ft)

Raktáron
Kód: 709
Márka: ROYAL CANIN
489 Ft
Kategória: Nedves táp
Súly: 0.085 kg
KITTEN GRAVY (12x85g)
Újdonság

FELINE HEALTH WET NUTRITION - Nedves eledelek kölyökmacskák számára - Alutasakos eledel 4-12 hónapos kórú kölyökmacskáknak, szószos változatban (85g)

Kölyökmacskáknak 12 hónapos korig

Előnyök:

 • Lágy állag, amely megfelel a kölyökmacskák fogainak
  Optimális méretű darabok, állag és íz a növekedésben lévő kölyökmacskák számára.
 • Erős immunrendszer
  Támogatja a kölyökmacska egészséges immunrendszerének fejlődését a tudományosan bizonyított komplexszel, E- és C-vitaminnal.
 • Az agy fejlődése
  Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, mely támogatja a kölyökmacska agyának fejlődését és elősegíti az egészséges látást.
 • Szószos textúra
  Ez az egyedi étrend optimális méretű, állagú és ízű nedves falatokat kínál szószban a növekedésben lévő kölyökmacskák számára. Támogatja az egészséges mértékű hidratáltságot, és tökéletes a Kitten száraztápszemcséivel való vegyes etetéshez.

Termékleírás:

Amikor kölyökmacskája körülbelül 4 hónapos, növekedési üteme lelassulhat, de aktivitási szintje egyre nagyobb és nagyobb! Ez olyan időszak, amikor a kölyökmacskájának megfelelő tápanyagokra van szüksége a csontok, izmok, szervek, immun- és idegrendszer fejlődésének támogatásához. Hamarosan a kölyökmacskának 30 felnőtt, maradó foga lesz. A ROYAL CANIN® Kitten in Loaf tápot kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy támogassa a kölyökmacskák tápanyagszükségletét növekedésük megerősödési szakaszában. Ez az összetétel a 4-12 hónapos korú kölyökmacskák számára felel meg, mivel ekkor jelentős fizikai és viselkedésbeli változások időszakán mennek keresztül. Ez az egyedi étrend puha, nedves pépes állagú, amely tökéletes ízű és ízletességű a növekedésben lévő kölyökmacskák számára. Olyan tápanyagokat is tartalmaz, mint a C- és E-vitamin a kölyökmacska egészséges immunrendszerének fejlődéséhez. Ezek az antioxidánsok bizonyítottan serkentik az ellenanyagok szintjének fokozottabb és gyorsabb emelkedését az oltást követően. A ROYAL CANIN® Kitten in Loaf továbbá Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, támogatva az agy fejlődését és az egészséges látás kialakulását. A jótékony hatású prebiotikumok (MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően a ROYAL CANIN® Kitten in Loaf a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében. A ROYAL CANIN® Kitten in Loaf tápot úgy fejlesztettük ki, hogy kielégítse a legigényesebb macskák ízlelését. Ez a nedves táp kölyökmacskája számára pozitív érzékszervi tapasztalatot biztosít, támogatja az egészséges mértékű hidratáltságot, és tökéletes a ROYAL CANIN® Kitten száraz tápszemcséivel való vegyes etetéshez. Tudta, hogy a kölyökmacskák tápanyagszükséglete változik, ahogy növekednek? Mire kölyökmacskája eléri a 12 hónapos kort, olyan étrendre van szüksége, amely egyedileg igazított, hogy megfeleljen a felnőtt macska tápanyagszükségleteinek. Ebben a szakaszban át lehet térni a ROYAL CANIN® felnőtt macskák számára kifejlesztett étrendjeire, amelyek kaphatók száraz tápként vagy nedves szószos (pecsenyelében), zselés (kocsonyában) vagy pépes formában is elérhetők. A Royal Caninnél elkötelezettek vagyunk egy jobb világ megteremtése iránt a macskák és a kutyák számára. Több mint 50 éve dolgozunk szoros együttműködésben tenyésztőkkel, állatorvosokkal és kisállatszakértőkkel, megosztva egymással a szakmai tudást és a tudományos kutatásokat, hogy megteremtsük az egyedi, precíz, tápanyagokkal kapcsolatos megoldásokhoz való elkötelezett hozzáállást. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét. Amikor kölyökmacskája ROYAL CANIN® Kitten in Loaf tápot eszik, teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálékot kap.
 
Összetevők:
ÖSSZETÉTEL: Hús és állati melléktermékek, növényi eredetű fehérjekivonatok, gabonafélék, növényi eredetű melléktermékek, ásványi anyagok, olajok és zsírok, élesztő.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 220 NE, Vas (3b103): 4 mg, Jód (3b202): 0,4 mg, Réz (3b405, 3b406): 3,1mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 1,1 mg, Cink (3b603, 3b605,3b606): 11 mg.

Átlagos beltartalom: Fehérje: 12.0%, Zsírtartalom: 4.0%, Nyershamu: 1.7%, Nyersrost: 0.7%, Nedvesség: 78.2%, E-vitamin: 110 mg/kg, C-vitamin: 45 mg/kg, DHA: 0.047%.

Etetési útmutató: lásd a táblázatot. Tételazonosító jelölés, regisztrációs szám és minőség-megőrzési idő (nap/hónap/év) a csomagoláson található. Száraz, hűvös helyen tartandó.
 
Garantált analízis:
Átlagos beltartalom: Fehérje: 12.0%, Zsírtartalom: 4.0%, Nyershamu: 1.7%, Nyersrost: 0.7%, Nedvesség: 78.2%, E-vitamin: 110 mg/kg, C-vitamin: 45 mg/kg, DHA: 0.047%.
Vissza a boltba